Ημέρες οινογνωσίας διοργανώνονται στη διάρκεια του καλοκαιριού και ο επισκέπτης έχει τη ευκαιρία να γευτεί ποικιλίες κρασιών από τοπικούς παραγωγούς.
Ο επισκέπτης το Σεπτέμβρη, που είναι ο μήνας που μαζεύονται τα σταφύλια, μπορεί να συμμετέχει στην συλλογή των σταφυλιών και στη διαδικασία παραγωγής τσίπουρου η οποία εξελίσσετε την περίοδο του Νοεμβρίου σε παραδοσιακό τοπικό αποστακτήριο.
Η διαδικασία απόσταξης αποτελεί μια παραδοσιακή διαδικασία και είναι σίγουρα μια ξεχωριστή εμπειρία για τον επισκέπτη της Πιάτσα Μιχάλης που σίγουρα δεν πρέπει να χάσει.
Πιάτσα Μιχάλης
Ποτός Θάσου
Τ.Κ. 64002
Τηλ. 25930 52109
Φαξ. 25930 51574
Κιν. 6945 543 363
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
01-03-K-11-2K-01053-0-0
01-03-K-11-2K-01052-0-0