Η Θάσος προσφέρεται για πληθώρα δραστηριοτήτων καθώς συνδυάζει το βουνό και τη θάλασσα με άψογη αρμονία. Πέραν των συνηθισμένων δραστηριοτήτων όπως θαλάσσια σπορ, κολύμπι, παρατήρηση βυθού και καταδύσεις, μπορείτε κάλλιστα να προβείτε σε εναλλακτικές δραστηριότητες.
Για όλες αυτές τις παρακάτω δραστηριότητες η Πιάτσα Μιχάλης σας δίνει την δυνατότητα να τις βιώσετε είτε μεμονωμένα είτε με μικρές ομάδες ατόμων που έχουν κοινά ενδιαφέροντα με εσάς, δίνοντας σας έτσι την ευκαιρία τόσο στο να κάνετε κάτι που σας ενδιαφέρει, όσο και να γνωρίσετε νέους ανθρώπους από κάθε μεριά της γης.
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή συμπληρώνοντας την φόρμα που θα βρείτε εδώ.
Η Θάσος φημίζεται για το φρέσκο ψάρι της. Ολόγυρα του νησιού υπάρχουν πανέμορφα μέρη για ψάρεμα. Η Πιάτσα Μιχάλης οργανώνει για εσάς εκδρομές για ψάρεμα εάν τον επιθυμείτε. Διαθέτει ιδιόκτητη βάρκα και τον κατάλληλο εξοπλισμό ψαρέματος, και με συνοδεία έμπειρου οδηγού-ψαρά σας οδηγεί στα πιο κατάλληλα μέρη για ψάρεμα της νότιας Θάσου. Με την επιστροφή μας στη Πιάτσα Μιχάλης, ετοιμάζουμε τα ψάρια για το δείπνο, ψήνοντας τα στα κάρβουνα και συνοδεύοντας τα φυσικά με ντόπιο τσίπουρο παραγωγής μας.
Η ελαιοσυλλογή αποτελεί ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής, των κατοίκων του νησιού της Θάσου. Τη περίοδο Νοέμβρη-Δεκέμβρη η πλειοψηφία των κατοίκων ασχολείται με αυτή. Μπορείτε, επισκεπτόμενοι αυτή τη περίοδο το νησί, να ζήσετε την εμπειρία και εσείς από κοντά, να δείτε τη διαδικασία συλλογής της ελιάς και της παραγωγής του φημισμένου παρθένου ελαιόλαδου της Θάσου. Η Πιάτσα Μιχάλης παράγει ελαιόλαδο κάθε χρόνο και το χρησιμοποιεί πάντα στις συνταγές της στο εστιατόριο του συγκροτήματος, δίνοντας μοναδικές γεύσεις στα φαγητά και στις σαλάτες!
Ημέρες γευσιγνωσίας διοργανώνονται στη διάρκεια του καλοκαιριού και ο επισκέπτης έχει τη ευκαιρία να γευτεί ποικιλίες κρασιών από τοπικούς παραγωγούς.
Ο επισκέπτης το Σεπτέμβρη, που είναι ο μήνας που μαζεύονται τα σταφύλια, μπορεί να συμμετέχει στην συλλογή των σταφυλιών και στη διαδικασία παραγωγής τσίπουρου η οποία εξελίσσετε την περίοδο του Νοεμβρίου σε παραδοσιακό τοπικό αποστακτήριο.
Η διαδικασία απόσταξης αποτελεί μια παραδοσιακή διαδικασία και είναι σίγουρα μια ξεχωριστή εμπειρία για τον επισκέπτη της Πιάτσα Μιχάλης που σίγουρα δεν πρέπει να χάσει.
Πιάτσα Μιχάλης
Ποτός Θάσου
Τ.Κ. 64002
Τηλ. 25930 52109
Φαξ. 25930 51574
Κιν. 6945 543 363
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
01-03-K-11-2K-01053-0-0
01-03-K-11-2K-01052-0-0