Οινογνωσία και Παρασκευή Τσίπουρου

Ημέρες οινογνωσίας διοργανώνονται στη διάρκεια του καλοκαιριού και ο επισκέπτης έχει τη ευκαιρία να γευτεί ποικιλίες κρασιών από τοπικούς παραγωγούς.

Ο επισκέπτης το Σεπτέμβρη, που είναι ο μήνας που μαζεύονται τα σταφύλια, μπορεί να συμμετέχει στην συλλογή των σταφυλιών και στη διαδικασία παραγωγής τσίπουρου η οποία εξελίσσετε την περίοδο του Νοεμβρίου σε παραδοσιακό τοπικό αποστακτήριο.

Η διαδικασία απόσταξης αποτελεί μια παραδοσιακή διαδικασία και είναι σίγουρα μια ξεχωριστή εμπειρία για τον επισκέπτη της Πιάτσα Μιχάλης που σίγουρα δεν πρέπει να χάσει.

wine9.jpgwine11.jpgwine10.jpgwine-8.jpgwine-2.jpgwine-3.jpgwine-7.jpg

Επικοινωνια

Πιάτσα Μιχάλης
Ποτός Θάσου
Τ.Κ. 64002
Τηλ. 25930 52109
Φαξ. 25930 51574
Κιν. 6945 543 363
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
01-03-K-11-2K-01053-0-0
01-03-K-11-2K-01052-0-0

Παροχες

  • Κλιματισμός
  • Μπάνιο
  • Μπαλκόνι
  • Κουζίνα
  • Ασύρματο ίντερνετ

Εγκαταστασεις

  • Εστιατόριο
  • Καφέ - Μπαρ
  • Ξαπλώστρες - Ομπρέλες
  • Μπροστά στη παραλία
  • Κοντά στο κέντρο
  • Κήπος

Χαρτης